Avui s’obren les inscripcions pels Casals d’Estiu de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb nous requisits per acreditar l’empadronament

Les famílies no empadronades a la població podran apuntar-los a finals d’abril o maig, en funció de l’opció escollida

La principal novetat d’aquest any és que les famílies que vulguin acollir-se en els preus per a infants i joves empadronats al municipi han d’acreditar que l’adreça del padró i la del DNI, NIE o passaport de la unitat familiar, coincideixen.

El descompte per a germans s’aplicarà sempre que estiguin empadronats i quan aquests coincideixin en un o varis dels casals organitzats pel consistori i la inscripció sigui en el mateix període.

Les places són limitades i es mantenen els mateixos preus dels últims anys.

IMG_0386_opt
Cues en el primer dia d’inscripcions per a les activitats de lleure 2018-19

Inscripcions per les famílies empadronades

El període d’inscripcions pel Casal d’Estiu, Casal Esportiu, Casal Jovestiu i Casal Tecnològic comencen avui, 1 d’abril, i es prolongarà fins al 12 d’abril. Aquest període només està obert en els infants i joves empadronats en el municipi. Es poden realitzar en línia i presencialment  a la Casa Lila de Platja d’Aro (Casal d’estiu), Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Esportiu i Jovestiu) i a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (Tecnològic). Les inscripcions presencials entre les 10 i les 13 h.

Les famílies empadronades gaudeixen d’un important  descompte sobre els preus i també poden sol·licitar una beca si compleixen les condicions fixades per l’Ajuntament. Podeu consultar-les aquí.

Inscripcions per les famílies no empadronades

Si no es cobreixen totes les places i fins a exhaurir-se, les famílies no empadronades podran fer les inscripcions a partir del 25 d’abril (Esportiu i Tecnològic) i els dies 27 i 28 de maig (Casal d’Estiu i Jovestiu).

Podeu trobar més informació sobre totes les propostes aquí.

casals-estiu_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.