Comencen les trobades i aportacions veïnals en els Pressupostos Participatius de Castell-Platja d’Aro

El procés de participació ciutadana s’ha posat en marxa aquesta setmana i s’allargarà fins a la tardor

Aquest dimarts al vespre, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, s’ha fet la primera reunió, oberta als veïns, de la segona experiència de Pressupostos Participatius.

A l’acte hi han assistit l’alcalde, regidors i regidores així com tècnics municipals i ha servit per analitzar les novetats i característiques d’aquesta segona edició on els veïns i veïnes poden decidir el destí de 150.000 euros.

652A49E7-90D3-4D33-A9BC-9A40D778CB3D

També s’ha explicat que durant les primeres hores de posada en marxa de la fase de presentació de propostes, ja s’han rebut diverses aportacions de manera presencial i, majoritàriament, en línia. Els responsables polítics es mostren satisfets perquè significa que els ciutadans estan prenent consciència de la importància del procés.

8F6E9E0B-9700-4237-8CF5-3560D7DEC909

Des d’aquesta setmana i fins abans de Setmana Santa (últim dia 14 d’abril), està oberta la fase de presentació de propostes. La següent fase consistirà en la validació de propostes i la darrera, després de l’estiu, la votació popular.

Les principals novetats de la segona edició són que els joves majors de 14 anys podran votar a la fase de votació que es durà a terme entre el 23 i 25 d’octubre, que s’ha ampliat el període per presentar les propostes o es faran més tallers de participació ciutadana per aclarir dubtes o informar sobre la realitat urbanística del municipi a l’hora de poder aplicar algunes propostes.

Podeu trobar tota la informació del projecte de Pressupostos Participatius 2019 aquí o visitant el web municipal dels Pressupostos Participatius aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.