Els joves majors de 14 anys també podran votar a la 2a edició de Pressupostos Participatius de Castell-Platja d’Aro que comença avui

S’amplia el període de recollida de propostes i inclou més reunions informatives que l’any passat

Fins al 14 d’abril, totes les persones vinculades al municipi poden presentar propostes individualment, en grup o com a entitat. Per presentar una proposta, no hi ha ni limitació d’edat ni s’ha d’estar empadronat.

Igual que l’any passat, l’Ajuntament ha reservat una partida inicial de 150.000 euros. Les propostes han de complir diversos requisits com que sigui de competència municipal, viable econòmicament, que no contradigui els plans aprovats o que es consideri una inversió d’interès públic, entre altres.

IMG_8318_opt

Com es poden presentar les propostes?

Les propostes es poden presentar en línia aquí.

Omplint les butlletes que s’han distribuït pel municipi i dipositant-les a les urnes que hi ha a l’Ajuntament, a la Biblioteca Mercè Rodoreda, el Centre Cívic Vicenç Bou i les escoles Els Estanys i Fanals d’Aro de Platja d’Aro; a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, l’Escola Vall d’Aro i l’IES Ridaura de Castell d’Aro; i a l’edifici de Ca La Generosa (correus) a S’Agaró.

Utilitzant els punts d’accés a internet de l’Oficina de Turisme, Centre Cívic Vicenç Bou i l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a Platja d’Aro; l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a Castell d’Aro; i a l’edifici de Ca La Generosa de S’Agaró.

32162687_1923223071042688_2436107378731515904_n_opt

Principals novetats

Els joves majors de 14 anys podran votar les propostes. L’any passat, l’edat mínima per votar era 16 anys, però un grup de joves menors d’aquesta edat també van mostrar interès per participar en el projecte però no van poder votar.

També s’ha ampliat el termini de recollida de propostes i s’incorporen dues trobades ciutadanes noves.

D’altra banda, es farà una sessió informativa sobre el funcionament de l’urbanisme municipal perquè els veïns i veïnes coneguin les limitacions que té el consistori per acceptar i executar alguns projectes urbanístics.

També es durà a terme una sessió informativa adreçada a les persones que tinguin dificultats per entendre i participar en el procés.

717372ce-b1e1-436b-9ce6-7f88b5a3d3af_opt

Les fases del procés

Aquest dimarts, 12 de març, a les 19.30 h es presentarà la 2a edició dels Pressupostos Participatius a la Sala d’Actes a Platja d’Aro.

Fins al 14 d’abril, es poden presentar les propostes.

El 2 d’abril, a les 19.30 h s’ha organitzat el taller participatiu perquè les persones que tenen dubtes sobre com participar en la recollida i altres fases del procés, puguin resoldre els seus dubtes i fer la seva aportació.

Del 15 al 31 de maig, l’Ajuntament avaluarà totes les propostes rebudes.

El 4 de juny, a les 19.30 h, la Sala d’Actes de la Casa de la Vila acollirà la jornada participativa per escollir d’entre les propostes validades pel consistori quines passaran a la fase de votació.

Del 23 al 25 d’octubre, s’obrirà el procés de votació, per a majors de 14 anys empadronats a la població i es coneixeran els projectes que s’executaran.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

2 Replies to “Els joves majors de 14 anys també podran votar a la 2a edició de Pressupostos Participatius de Castell-Platja d’Aro que comença avui”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.