El bon temps, la Botiga al Carrer i el Campionat de Twirling omplen de visitants Platja d’Aro durant tot el cap de setmana

Durant aquesta setmana els termòmetres baixaran una mica

L’ambient primaveral amb jornades assolellades i temperatures de disset graus a les hores centrals del dia, la celebració de la primera edició del 2019 de la Botiga al Carrer de Platja d’Aro o el Campionat de Twirling en el Palau d’Esports i Congressos amb una gran afluència de participants i famílies han atret una gran quantitat de visitants.

Un centenar d’establiment han omplert els principals eixos comercials del nucli platjarenc  d’articles de la millor qualitat a preus irresistibles amb motiu de la dinovena edició de la Botiga al Carrer, la primera d’aquest 2019. La segona se celebrarà a finals d’estiu. La presència de les botigues, que han ofert una àmplia selecció de productes de la llar i la moda, s’ha complementat amb tallers de treballs manuals i maquillatge o un concert.

descarga

2descarga

1descarga

En paral·lel, el Palau d’Esports i Congressos ha acollit el Campionat Regional Zona Nord-est d’Individuals i Fase 2 del Nivell Base de la Federación Española de Baile Deportivo i de la seva Comissió de Twirling.

Desenes d’atletes de Blanes, Amposta, l’Hospitalet, Alfacs, Magraners, Alcanar, Vidreres, Ulldecona, Mataró, Ametlla de Mar, el Club Twirling Catalunya i de Castell-Platja d’Aro han participat en l’esdeveniment, acompanyats i aclamats de les seves famílies.

La competició s’ha dividit en les modalitats de parella, en solitari, d’equip o grup coreogràfic.

4descarga

6descarga

5descarga

Afegir que aquest cap de setmana també s’han posat en marxa les jornades gastronòmiques de “La Cullera i el Bacallà” amb l’adhesió de 18 restaurants, 16 dels quals a Platja d’Aro i, per primera vegada, un parell a S’Agaró.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.