Més de 150 atletes de 12 clubs catalans participaran aquest cap de setmana a Platja d’Aro en el Campionat de Twirling Zona Nord-est de la Federación Española de Baile Deportivo

La competició es desenvoluparà entre dissabte i diumenge en el Palau d’Esports i Congressos

El Club de Twirling de Castell-Platja d’Aro organitza aquest cap de setmana el Campionat Regional Zona Nord-est d’Individuals i Fase 2 del Nivell Base de la Federación Española de Baile Deportivo i de la seva Comissió de Twirling. Serà una magnífica oportunitat per veure a casa nostra el millor Twirling del país.

Entre dissabte i diumenge, el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acollirà més de 150 atletes de 12 clubs catalans que oferiran les seves coreografies en les modalitats de Parella, Solitari, d’Equip (de 6 a 8 components per equip) o Grup Coreogràfic (equip superior en els 8 components).

Els participants pertanyen a les categories Benjamí, Infantil, Cadet, Juvenil, Júnior, Sènior, Sèries (nivell de dificultat), Pre Competició, Nivell B (menor dificultat) Nivell A (dificultat mitja) i Nivell Elit.

Els joves i les joves esportistes provenen de Blanes, Amposta, l’Hospitalet, Alfacs, Magraners, Alcanar, Vidreres, Ulldecona, Mataró, Ametlla de Mar, el Club Twirling Catalunya i de Castell-Platja d’Aro.

Un nou repte pel Club de Twirling del municipi, un club esportiu jove però amb molta projecció, que amb un parell d’anys està assolint importants resultats en el calendari de competicions.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.