Castell-Platja d’Aro dóna el tret de sortida a la commemoració del Dia Internacional de la Dona amb una xerrada a la Biblioteca Mercè Rodoreda

S’han programat diverses activitats fins dissabte

Aquest divendres és el Dia Internacional de la Dona. En vigília del 8 de març, Castell-Platja d’Aro ha donat el tret de sortida a la programació d’actes amb la presentació del llibre 100 dones catalanes. 100 inspiracions creatives.

L’activitat s’ha fet a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro.

054B20E9-697D-43D2-AE7B-B75FA4E7B44A

Antoni Gelonch, autor de llibre, ha explicat que es tracta d’un recull de pensaments de cent catalanes com Rosa Sensat, Txell Bonet, Caterina Albert, Aurora Bertrana, Montserrat Roig, Sol Picó, Natza Farré i Lita Cabellut, entre altres, que han reflexionat sobre l’art, el procés creatiu i el paper de les dones en la producció artística. Un centenar de textos inspiradors escrits per dones que han marcat el seu temps i han alçat la veu per fer evolucionar la societat.

9706d44b-d663-4178-aaf6-e4f358744a30_opt
Concentració i lectura del Manifest 2018

Aquest divendres, 8 de març, a partir de les 17 h, a la Plaça de l’Ajuntament, es farà una concentració i lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona a la Plaça de l’Ajuntament. Es prega a tothom que assisteixi a l’acte que porti un mocador lila. Si alguna persona no en té, pot recollir-lo gratuïtament en el Centre Cívic Vicenç Bou, a les àrees de Joventut i de Benestar Social, a la Biblioteca Mercè Rodoreda i a la Casa Lila (àrea d’Infància).

descarga
1a edició de la Caminada per la igualtat

La programació commemorativa del Dia Internacional de la Dona a la població es clourà aquest dissabte, 9 de març, amb la 2a Caminada per la igualtat, que organitzen els 3 municipis de la Vall d’Aro. Se sortirà des de l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro a les 9 h. Hi haurà una segona sortida i esmorzar popular a la Sala Polivalent de Castell d’Aro a partir de les 10 h. I s’arribarà en els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols al migdia.

caminada09

Hi haurà un obsequi per a les 250 primeres inscripcions i la possibilitat d’agafar un autobús de retorn a les poblacions d’origen, amb places limitades. Les inscripcions anticipades ja s’han tancat i només es podran efectuar el mateix dissabte a les 8.30 h a Santa Cristina d’Aro o les 9.30 h a Castell d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.