Una quarantena de propostes en el 57è Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols que s’ha presentat aquest matí

Es posen a la venda 48.000 entrades i el pressupost del festival ascendeix a 1.600.000 euros

Aquest matí s’ha presentat en el Monestir de Sant Feliu de Guíxols, el programa sencer de la 57a edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, després de fer alguns avançaments des de finals de l’any passat.

53fdbf90-56cd-49f0-94dc-77aba5bdba7b_opt

Els responsables de The Project i el consistori ganxó han donat tots els detalls d’una programació que inclou una quarantena de propostes entre els mesos de juliol i agost a diversos escenaris de la ciutat com l’auditori Espai Port o el Guíxols Arena, entre altres.

Festival-Porta-Ferrada-2017-01

Durant la roda de premsa han confirmat la presència de Quim Masferrer amb l’espectacle “Bona Gent”, Manolo García, Ólafur Arnalds, Melody Gardot, Malandian Ballet Biarritz, Joan Baez, Xarim Aresté, God Save The Queen, Salif Keita + The Wailers, Greaseland, Els Pets + Ramon Aragall, El Pot Petit, L’últim indi, Jordi Savall & Carlos Núñez, Luz Casal, Josep Bros, Patti Smith, Tomatito & José Mercé + Las Migas, Manuel Carrasco, Marea + Bocanada, Joan Colomo, Amaia + Los Hermanos Cubero, Melendi, Solistas Covent Garden, The Human League, Beret, Joan Dausà + Bipolar, Rosario, Gecko Turner o Pedro Burruezo.

Podeu trobar més informació i comprar entrades a www.festivalportaferrada.cat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.