Le Centaure, la prova més dura d’orientació nocturna a cavall, va passar per Castell d’Aro la matinada de diumenge

Hi han participat genets provinents de Catalunya i de la resta de l’Estat Espanyol, a més de França, Anglaterra, Rússia, Holanda, Itàlia i Alemanya

Diumenge, cap a les tres de la matinada, quan tothom dormia i sota una nit freda sense lluna, van passejar per Castell d’Aro una cinquantena de genets amb els seus cavalls provinents d’arreu d’Europa que participaven en la prova més dura d’orientació nocturna a cavall, Le Centaure, que per segona vegada a la seva història no se celebrava a França i ho feia a terres gironines.

descarga

descarga (6)

L’equip organitzador, el Club Esportiu Cavall de Mar, ubicat a Llagostera i amb fortes arrels a Castell-Platja d’Aro, es mostra molt satisfet de com ha funcionat la prova.

La competició va començar el divendres a les cinc de la tarda amb el sorteig de dorsals i la descoberta del recorregut. Els participants van sortir de Llagostera i Santa Cristina d’Aro fins a la platja de Tossa de Mar.

descarga (5)

La segona nit, l’itinerari va travessar per les Gavarres i l’Ardenya, trepitjant els termes de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols. En els trams de Castell d’Aro i Romanyà de la Selva, els equips van quedar meravellats amb la bellesa de l’entorn i el patrimoni històric de cada nucli.

Entre divendres i diumenge, els participants van cavalcar 36 hores i van fer un centenar de quilòmetres. Una cinquantena de voluntaris van donar suport a l’organització per atendre totes les necessitats dels equips i de la prova. La celebració de Le Centaure ha mobilitzat més de 300 persones, més d’un centenar de les quals provenien d’altres països. L’esdeveniment també ha contribuït en dinamitzar l’activitat turística i econòmica de la zona, en dates de baixa temporada, i ha projectat el territori a escala internacional pel prestigi de Le Centaure.

descarga (3)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.