Imma Gelabert i Pep Solé no continuaran com a regidors a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro a partir del mes de juny

Són alguns dels regidors més antics de l’actual corporació i han ocupat càrrecs de pes al costat de Joan Giraut

La regidora, Imma Gelabert, ha confirmat la seva decisió de retirar-se a partir del mes de juny (quan comenci el nou mandat 2019-2023) aquest migdia, mentre que en el cas del regidor, Pep Solé, ja ho havia comunicat fa uns dies.

DSC_5090-Editar

Imma Gelabert, empresària del municipi, és regidora a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro des de l’any 2007. Durant aquest període ha gestionat les regidories de Comerç, Turisme, Empresa, Ocupació, Promoció Econòmica i Comunicació (llevat tram comprès entre el setembre de l’any 2009 i la primavera de l’any 2011 quan CiU va passar a l’oposició arran una moció de censura). En aquest mandat, és la responsable de l’àrea de Turisme, Dinamització Cultural i Comunicació.

DSC_5018

Josep Maria Solé, consultor en gestió de serveis socials, i director i advocat de la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines, és regidor a l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro des de l’any 1999. Entre els anys 1999 i 2007 va exercir com a regidor de Serveis Generals i Esports i, des de l’any 2011, com a regidor d’Urbanisme. Durant aquest mandat, gestiona l’àrea d’Acció Territorial, Medi Ambient i Protecció Civil.

També va ser conseller comarcal de Joventut i Esports (1999-2003) i delegat territorial a Girona del Departament de Benestar Social (2000-2004). Actualment, a més, és dirigent de l’Associació Europea de Serveis a Persones amb Discapacitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.