L’Estat està a punt d’iniciar el tràmit d’adjudicació del plec de clàusules del projecte d’allargament del Passeig Marítim de Platja d’Aro fins al Port d’Aro

El govern estatal i local treballen en un hipotètic calendari de 3 anys perquè l’obra sigui una realitat

La passada tardor, una delegació del govern municipal va visitar a la directora general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, Ana María Oñoro.

L’alcalde, Joan Giraut, i els tinents d’alcalde, Maurici Jiménez i Josep Maria Solé, van reunir-se amb el govern central per encarrilar el projecte d’acabament del passeig marítim de Platja d’Aro amb l’ampliació del passeig actual fins al Port d’Aro.

descarga

Aquest dilluns, el govern local ha anunciat que el govern espanyol està a punt d’iniciar el tràmit d’adjudicació del plec de clàusules del projecte després de revisar la documentació i comprovar que tot està correcte, un pas que es considera molt important des de l’àmbit municipal perquè mai s’havia arribat tan lluny, segons ha comentat l’alcalde.

Recordem que el municipi també planteja la construcció d’una passera lleugera sobre el riu Ridaura per salvar la desembocadura del riu i que els vianants, ciclistes i, quan calgui, vehicles d’emergències, puguin creuar d’una riba a l’altre del riu.

descarga (3)

Un cop s’adjudiqui el plec de clàusules, s’haurà d’encarregar la redacció del projecte o d’adjudicació de l’obra. Tot plegat farà que, segons les previsions de l’Ajuntament, probablement l’obra no sigui una realitat fins a l’any 2020 o 2021.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “L’Estat està a punt d’iniciar el tràmit d’adjudicació del plec de clàusules del projecte d’allargament del Passeig Marítim de Platja d’Aro fins al Port d’Aro”

  1. Ya tengo ganas de que se haga
    Tengo ganas de verlo
    Años hace q lo estoy esperando

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.