Castell-Platja d’Aro ha fundat amb altres ciutats i pobles de l’Estat una associació per defensar els valors de la fraternitat o els drets humans

La regidora de Benestar Social i Salut Pública, Pilar Ferrero, n’és la presidenta

Seguint l’exemple d’altres associacions similars que s’han creat a altres països, com a Itàlia, ha nascut a l’associació “Ciudades por la Fraternidad”, una entitat d’àmbit nacional que han fundat entre més d’una cinquantena de persones, diverses entitats i ajuntaments. Entre els consistoris que l’integren hi ha l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Don Álvaro (Extremadura), Caravaca de la Cruz (Múrcia) i Ainsa (Osca).

descarga (2)

La voluntat de l’entitat és promoure un espai de treball en xarxa per compartir i intercanviar experiències positives que realcin valors com la pau, els drets humans, la fraternitat universal o la justícia social.

descarga

La regidora de Benestar Social i Salut Pública de Castell-Platja d’Aro i presidenta de l’associació, Pilar Ferrero, ja ha participat en diverses trobades per configurar i fer créixer el projecte. La tardor passada es va celebrar l’Assemblea Constituent a Torrelodones (Madrid).

descarga (1)

Ferrero recorda que les bases del projecte es van posar l’any 2017, a partir de la situació i dificultats que ha viscut la població espanyola en els darrers anys. La regidora platjarenca creu que és molt enriquidor forma part de la iniciativa perquè vol ser una experiència de compromís en el diàleg i la creació d’una xarxa de municipis així com d’altres entitats locals i regionals, en la que participen ciutadans actius, polítics militants a diferents partits i moviments polítics, funcionaris públics i associacions que s’interessen per la vida a la seva ciutat i defensen un model social on prevalen els valors de la pau, la justícia, els drets de les persones o la fraternitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.