Castell-Platja d’Aro pendent de reunir-se amb la Generalitat per tractar la qüestió del cofinançament de la nova Escola Fanals d’Aro i accelerar-ne la construcció

El consistori ja ha cedit en el departament d’Ensenyament l’ús dels terrenys on s’ha de construir el nou centre

L’Ajuntament, en el ple de 14 de novembre de l’any passat, va aprovar la cessió de l’ús dels terrenys on s’ha de construir la nova escola de Fanals d’Aro, en substitució de l’escola actual que es troba a l’àmbit dels Estanys, just al costat de l’Escola Els Estanys. Des de fa més de 10 anys, els alumnes i professorat treballen en barracons.

descarga (2)

La parcel·la on s’ha de fer el nou edifici es troba al sector nord del veïnat de la Dalmau, una de les zones més poblades de Platja d’Aro, té una superfície de 10.036,83 m² i limita amb els carrers Ginesta, Arboç i un parell de zones verdes.

descarga (3)

El regidor d’Ensenyament, Miquel Àngel Chamorro, ha explicat que estan pendent d’una trobada amb el departament d’Ensenyament per tractar un altre dels aspectes més importants del projecte. Tal com va fer amb l’Escola Vall d’Aro de Castell d’Aro, per agilitzar al màxim la construcció del nou edifici, el consistori proposarà a la Generalitat de Catalunya finançar l’obra conjuntament, malgrat que aquesta competència correspondria únicament al govern català.

descarga

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.