Comença el compte enrere cap al Carnaval 2019 a la Vall d’Aro amb la presentació dels cartells promocionals

A Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro se celebrarà entre el 23 de febrer i el 6 de març

Des de fa dies, les colles de Carnaval treballen sense parar en les seves disfresses  i carrosses per tenir-ho tot a punt per al cap de setmana de les rues de carrosses i comparses de la Vall d’Aro que, enguany, se celebraran els dies 1, 2 i 3 de març.  A Platja d’Aro hi haurà desfilada el dissabte al matí i a la tarda, a Castell d’Aro el diumenge al migdia, a Sant Feliu de Guíxols divendres a la nit i diumenge al migdia, i a Santa Cristina d’Aro diumenge a la tarda.

Malgrat que les rues de carrosses i comparses són un dels moments més esperats de cada any per mostrar els seus projectes i la feina de molts mesos, a Castell-Platja d’Aro, les colles de Carnaval exhibiran tota aquesta feinada a partir del diumenge, 24 de febrer, en el tradicional acte de Canvi d’Atributs.

I mentre les colles treballen a les seves naus, els municipis també comencen a donar forma en el Carnaval 2019 amb la presentació dels cartells promocionals. Aquest dimarts ha estat el torn del consistori ganxó que, a finals de l’any passat, va convocar un concurs per seleccionar el cartell d’aquest any.

descarga (1)

S’hi van presentar vuit obres i l’autor guanyador ha estat José Antonio Antunez amb una proposta titulada “Somriures de Carnaval”. Antunez s’ha emportat un premi de 300 euros.

Aviat també coneixerem els cartells de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.