L’empresa Aqualia confia que les obres d’instal·lació del nou col·lector en el carrer Juli Garreta de Platja d’Aro es podran enllestir abans de Carnaval

Per minimitzar les molèsties en els comerços durant aquest primer cap de setmana de les Rebaixes d’Hivern el carrer es reobrirà al trànsit

Les obres de col·locació de la nova canonada en el carrer Juli Garreta van començar en el mes de novembre. Els treballs comporten restriccions parcials o totals del pas de vehicles per aquesta via. Aquest fet ha provocat les queixes d’algun establiment afectat per l’obra.

descarga (2)

Durant les festes de Nadal, per minimitzar l’afectació en el comerç d’aquest sector, el consistori i Aqualia, l’empresa concessionària del servei municipal d’aigües, van acordar l’aturada de les obres i la normalització del trànsit de vehicles en aquest àmbit.

Després de Festes, l’activitat de les obres s’ha reiniciat però, coincidint amb el primer cap de les Rebaixes d’Hivern, s’ha acordat novament aixecar les restriccions de trànsit.

descarga (1)

L’objectiu d’Aqualia, si la climatologia ho permet, és que les obres estiguin llestes abans del Carnaval, dins la segona quinzena de febrer. El nou col·lector s’enllaçarà a la canonada que es va instal·lar fa un parell d’anys des del giratori Josep Trueta fins a la plaça Abat Escarré (popularment coneguda com la plaça de les formigues), davant del Pp’s Park, per minimitzar al màxim el problema de les inundacions en aquest àmbit durant episodis de fortes pluges, millorar el drenatge i començar a renovar un sistema de clavegueram que ha quedat obsolet.

2018113021303454394_opt

Unes obres que formen part d’un important pla director de millora del sanejament a tot el nucli urbà de Platja d’Aro, que s’allargarà dos o tres anys més, i afectarà en pròximes fases a zones especialment sensibles per l’alta concentració de comerç que hi ha com l’Avinguda S’Agaró, carrer Fleming o Avinguda Castell d’Aro. Encara no s’ha definit un calendari d’actuacions en aquestes avingudes. Un cop s’acabin les obres del carrer Juli Garreta i giratori Josep Trueta, a finals de febrer, les obres no es reprendran fins després de l’estiu per no afectar la temporada turística.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.