Un miler d’espectadors més a les funcions del Pessebre Vivent de Castell d’Aro d’aquest Nadal

En total han passat per l’esdeveniment 8.500 visitants de totes les edats

La 60a edició del Pessebre Vivent de Castell d’Aro, una de les activitats més importants que se celebra en el municipi durant les festes, es va tancar diumenge amb un increment significatiu de visitants.

8.500 espectadors de totes les edats, aproximadament un miler més que a l’edició 2017, s’han acostat fins al nucli castellerenc els dies 23, 25, 26 i 30 de desembre i 1 i 6 de gener per gaudir de la màgia i bellesa del pessebre més antic de Catalunya.

El balanç és molt positiu perquè amb una representació menys que l’any passat s’ha aconseguit un augment notable d’espectadors.

48403665_2598317210186334_247855213963116544_n_opt

El Pessebre Vivent està format per 400 figurants que donen vida a una cinquantena de quadres. El públic fa un recorregut d’un quilòmetre i mig i, a l’inici de la visita, s’ofereix en els visitants un got de brou calent. Per quart any consecutiu, també s’ha fet un concurs de fotografies.

Com cada any, un cop s’acaba el pessebre, l’Associació del Pessebre Vivent comença a encarrilar la pròxima edició. Durant la resta de l’any també participa a diferents trobades de pessebres catalans i celebra activitats lúdiques i socials amb la gran família del pessebre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Un miler d’espectadors més a les funcions del Pessebre Vivent de Castell d’Aro d’aquest Nadal”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.