Centenars d’alumnes aquest matí han tornat a les escoles de Castell-Platja d’Aro per obrir el segon trimestre més llarg dels últims cursos

El retorn de les vacances de Nadal ha estat agre-dolç

Una vintena de dies després d’haver començat les vacances de Nadal, avui els infants, nens i nenes i joves han tornat a les aules.

Un matí que ha servit per recuperar els horaris de llevar-se d’hora i les rutines a casa i, un cop a l’escola, per compartir amb els companys, companyes i professorat com han anat els dies de descans, les celebracions, quins regals han portat els Reis, el Pare Noel i el Tió i posar en marxa el segon trimestre acadèmic.

Com acostuma a passar, els que més han agraït la tornada a l’escola, després de gairebé tres setmanes d’aturada escolar (però amb una mica de melangia) han estat els pares i mares i familiars més propers. Mentre que entre l’alumnat, aquest 8 de gener, ha estat agre i/o dolç, en funció de les ganes de tornar a la normalitat i a l’escola.

ba572084-adb4-4a50-836e-fc3cb5e6fdff

Amb la posada en marxa del segon trimestre ja queda enrere el període de vacances més llarg dins del curs escolar 2018-2019. Un segon trimestre que serà especialment llarg perquè la Setmana Santa arribarà a mitjans abril. Des de l’any 2014, no hi havia hagut un segon trimestre tan llong. L’any passat, el Diumenge de Rams va caure en 25 de març mentre que aquest 2019 caurà en 14 d’abril. Això també provocarà que el tercer trimestre, que començarà el dia de Sant Jordi, serà especialment curt.

El Carnaval, entre el 23 de febrer i el 6 de març, obrirà una petita treva en el calendari i donarà una mica d’oxigen a tothom dins aquest llarg trimestre que tenim per davant.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.