Aquest divendres ens hem llevat amb les temperatures més baixes de què portem d’hivern

Avui a les hores centrals del dia no se superaran, segons la previsió, els 8 graus de temperatura

El fred és un dels temes de conversa  en les darreres hores. A tall d’exemple, en el cor de Platja d’Aro, després de les 9 del matí, el termòmetre del giratori Josep Trueta marcava un valor de 4,5 graus. El vent també accentua la sensació de fred.

El cel serè i l’ambient assolellat farà que les temperatures, segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, s’enfilin fins als 8 graus a les hores centrals del dia. Però a partir de mitja tarda, els valors es tornaran a desplomar i a les vuit del vespre es preveu que hi haurà 1 grau.

La pròxima matinada la temperatura continuarà molt freda i demà, a partir del migdia, les temperatures pujaran respecte dels valors d’aquest divendres. Demà a les 3 de la tarda es podran assolir els 12 graus. També hi haurà més núvols al matí.

Una vegada més, us recomanem que fer previsió de combustible i recursos per escalfar-vos. A primera i última hora del dia procureu abrigar-vos bé i estigueu atents als més petits i als més grans. Si teniu animals a càrrec vostre, procureu que tinguin refugi adequat i aliment suficient.

Aquest dissabte també es preveu mal estat de la mar en el litoral de l’Empordà. Hi ha un avís del Servei Meteorològic de Catalunya que alerta de maregassa amb onades de 2,5 metres d’altura.

 

 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.