Recta final per a gaudir de tota l’oferta d’activitats de Nadal a Castell-Platja d’Aro

Fins aquest diumenge, dia de Reis, continuaran les activitats per a tota la família

S’acosta el cap de setmana més màgic de l’any i amb l’arribada dels Reis s’acabaran les Festes.  Tot seguit us fem un petit recordatori de quines activitats arriben a la seva recta final en els pròxims dies i  hores.

El Mar dels Nens obrirà fins aquest divendres, 4 de gener, en horari de tarda-vespre. Recordeu que aquest divendres es farà el sorteig del viatge per a 4 persones a Disneyland París i la família afortunada haurà d’estar en el Palau d’Esports i Congressos per endur-se el premi a casa.

8586DB43-DDCB-4173-908E-6BDE9937D991

Diumenge, dia de Reis, es farà l’última representació de la seixantena edició del Pessebre Vivent de Castell d’Aro. Com sempre, la funció començarà a les set de la tarda. El Pessebre Vivent més antic de Catalunya fa un recorregut pel Nucli antic de la vila i Vall de la Coma. L’entrada d’adults costa 5 euros i els infants 3 euros.

descarga (1)

Aquest diumenge també finalitza el 39è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques que, per primera vegada, s’ha dividit entre el Castell de Benedormiens i Antic Casino. Dissabte obrirà només al matí mentre que diumenge al matí i la tarda.

descarga

Aquest divendres també s’acaba la campanya del Gran Sorteig de Nadal. 93 establiments de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró regalen en els seus clients, per una compra mínima de 20 euros, butlletes per participar en l’esdeveniment.

El premi estrella de la campanya és un Seat Ibiza. El segon premi és una bicicleta elèctrica i, el tercer, un cap de setmana a Platja d’Aro amb una nit d’allotjament. Tots els premis s’acompanyen de lots i productes cedits pels establiments que participen en la campanya que estan valorats en milers d’euros. Aquest dissabte, a partir de les 12 h, es farà el sorteig a la Plaça de l’Ajuntament i es comunicarà en els guanyadors els seus premis.

IMG_1645_opt

Aquest diumenge al vespre s’apagarà el Túnel de Llum i Música del carrer Miramar, una de les grans atraccions d’aquest Nadal. Avui dijous encara podeu veure quatre projeccions a les 18.30 h, 19 h, 19.30 h i 20 h. Aquest divendres, dissabte i diumenge hi haurà passis a les 18.30 h, 19 h, 19.30 h, 20 h, 20.30 h i 21 h.

C5EADEB2-A8FE-4F28-BF85-A0B77A5E80AD

Aquest dissabte el parc d’atraccions, Pp’s Park, de Platja d’Aro, també es despertarà del seu somni de Nadal que inclou la Pista de Gel, les novetats d’aquesta temporada i les atraccions de sempre. El parc obre cada tarda. A partir de diumenge (inclòs) el parc restarà tancat fins a la primavera.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.