El Campament Reial d’aquest dissabte estrena nou emplaçament i donarà pas a les Cavalcades de Melcior, Gaspar i Baltasar a Platja d’Aro i Castell d’Aro

La Policia Local també ha previst un dispositiu especial de seguretat

Castell-Platja d’Aro ja ho té tot a punt per rebre a Ses Majestats. La jornada més màgica de l’any començarà amb l’obertura del Campament Reial a la Plaça dels Estanys, al costat del parc d’atraccions Pp’s. La primera edició es va fer a la plaça de davant el Centre Cívic Vicenç Bou.

El Campament funcionarà de les 11 a les 13.30 h i de les 16 a les 18 h. Hi haurà les haimes dels seguicis dels tres Reis on es podrà lliurar la carta o el darrer xumet a l’Ambaixador Reial, tallers de fanalets i maquillatge o una vintena de jocs tradicional en format gegant per a tota la família.

15826637_1298727436839443_7142017098849022637_n_opt

A partir de les sis de la tarda, la màgia i la il·lusió es traslladarà fins al cor de Platja d’Aro amb la gran Cavalcada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

La banda musical local El Caliu i diferents propostes d’animació i música obriran la desfilada reial. Més d’un centenar de persones acompanyaran a Ses Majestats que repartiran 600 quilos de caramels sense gluten.

El recorregut dels Reis a Platja d’Aro començarà en el carrer Juli Garreta i continuarà per l’avinguda de S’Agaró en direcció a l’Ajuntament, l’Avinguda Castell d’Aro i carrer Puig S’Agoita. Faran una parada a l’Església de Santa Maria per adorar al nen Jesús i seguiran pel carrer Vicenç Bou per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos que obrirà portes a les 19 h.

Les autoritats locals rebran en els Reis en el mateix Palau i els infants podran saludar personalment a Melcior, Gaspar i Baltasar que lliuraran a tots els nens i nenes un obsequi.

15823609_1298727623506091_2620012102651544282_n_opt

A Castell d’Aro la Cavalcada dels Reis començarà a les 20 h i Ses Majestats faran el recorregut habitual de l’avinguda de la Platja, la Plaça Poeta Sitjar, la visita a l’Església de Santa Maria per fer l’adoració en el Nen Jesús i acabar a la Sala Polivalent, que obrirà portes a les 20.30 h, on seran rebuts per les autoritats. Les famílies podran saludar personalment en els Reis i Melcior, Gaspar i Baltasar que obsequiaran a tota la mainada amb un regal.

La Policia Local farà un desplegament especial de seguretat durant les desfilades i recomana a les famílies que vigilin en els més petits durant el pas de les carrosses per evitar atropellaments.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.