Els patges i ambaixador de Melcior, Gaspar i Baltasar ja són a Platja d’Aro per recollir les cartes i que les famílies juguin en el Campament Reial

El Campament obrirà també aquesta tarda

El Campament Reial de Melcior, Gaspar i Baltasar està obert fins a les 13.30 h i aquesta tarda de les 16 a les 18 h.

Hi ha tallers de maquillatge, de fanalets, una vintena de jocs gegants i l’ambaixador reial que recull els desitjos dels més petits.

4416ae0b-2d04-4297-8bd5-ea9cf3de0c6e

87b349dc-452c-4b15-a0fb-174b6c563e3c

En aquesta segona edició del campament, les haimes s’han instal·lat a la Plaça dels Estanys decorada amb banderoles del seguici reial, llums. L’Ajuntament i la comitiva de Ses Majestats han triat aquest nou emplaçament per raons d’espai i comoditat pels patges i visitants.

El Campament es tancarà al públic quan comencin les cavalcades.

Recordatori de recorreguts de les Cavalcades

A partir de les sis de la tarda, la màgia i la il·lusió es traslladarà fins al cor de Platja d’Aro amb la gran Cavalcada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

La banda musical local El Caliu i diferents propostes d’animació i música obriran la desfilada reial. Més d’un centenar de persones acompanyaran a Ses Majestats que repartiran 600 quilos de caramels sense gluten.

El recorregut dels Reis a Platja d’Aro començarà en el carrer Juli Garreta i continuarà per l’avinguda de S’Agaró en direcció a l’Ajuntament, l’Avinguda Castell d’Aro i carrer Puig S’Agoita. Faran una parada a l’Església de Santa Maria per adorar al nen Jesús i seguiran pel carrer Vicenç Bou per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos que obrirà portes a les 19 h.

Les autoritats locals rebran en els Reis en el mateix Palau i els infants podran saludar personalment a Melcior, Gaspar i Baltasar que lliuraran a tots els nens i nenes un obsequi.

A Castell d’Aro la Cavalcada dels Reis començarà a les 20 h i Ses Majestats faran el recorregut habitual de l’avinguda de la Platja, la Plaça Poeta Sitjar, la visita a l’Església de Santa Maria per fer l’adoració en el Nen Jesús i acabar a la Sala Polivalent, que obrirà portes a les 20.30 h, on seran rebuts per les autoritats. Les famílies podran saludar personalment en els Reis i Melcior, Gaspar i Baltasar que obsequiaran a tota la mainada amb un regal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.