Un conductor va fugir d’un control de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro durant el dispositiu de seguretat viària de Cap d’Any i va donar positiu en drogues i alcohol

Es van fer una quarantena de controls a 3 punts de la població en diferents franges del dia

Un any més, la Policia Local de Castell-Platja d’Aro va fer un gran desplegament de seguretat a les carreteres del municipi durant les primeres hores del 2019.

Un dels moments més complicats va ser quan un conductor va fugir del control. Una patrulla de reacció el va poder aturar i el conductor del vehicle va donar un positiu en cocaïna i thc i alcoholèmia administrativa de 0,41mg/l. Els agents van denunciar-lo per conducció temerària, desobeir diferents senyals de trànsit i desobeir les ordres dels agents.

De les 31 proves d’alcoholèmia que es van realitzar, 6 conductors van donar positiu per alcoholèmies administratives i 1 conductor francès, va donar positiu amb tramitació penal i citació, aquest divendres, en el jutjat de guàrdia de Sant Feliu.

De les 5 proves de detecció de drogues, 3 drogotest van donar positius en drogues com thc, cocaïna, amfetamina i metamfetamines.

La Policia Local va instal·lar 3 controls a les diferents sortides del municipi, en les franges de major mobilitat a les carreteres per tornar a casa o les poblacions de procedència. El primer control es va fer entre les 06:15 fins a les 08. El segon control es va allargar entre les 09 i les 11 hores i el tercer entre les 13 a 14 hores.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.