Comencen les Rebaixes d’Hivern en alguns establiments de Platja d’Aro un cop superat el període de Nadal

Durant les Festes molts comerços també ofereixen importants descomptes i promocions especials

Quan encara falten uns quants dies per l’inici tradicional de les Rebaixes d’Hivern, el 7 de gener, alguns aparadors de franquícies del centre comercial de Platja d’Aro ja llueixen el cartell de les Rebaixes d’Hivern.

descarga (1)

Un cop superat el període de les celebracions de Nadal i amb la vista posada en les festes de Cap d’Any i de Reis, algunes cadenes han decidit posar en marxa les rebaixes mentre que d’altres mantenen diferents promocions amb descomptes en la 2a unitat, descomptes del 50%, etc.

descarga (3)

En els darrers anys, la data del 7 de gener ha perdut pes en l’estratègia comercial de les empreses i clients. L’aparició del Black Friday, Ciber Monday, promocions especials, la suspensió de la llei catalana de comerç que limita els períodes de rebaixes, etc., ha provocat que la jornada posterior a Reis ja no sigui clau per a comerciants ni consumidors.

descarga

Moltes firmes comercials, en els darrers anys, han avançat l’inici de les Rebaixes en el 2 de gener per garantir-se unes bones vendes de cara a la campanya de Reis. Però la tendència sembla que és avançar-les a després de Nadal, malgrat que la Generalitat de Catalunya recomana que el període de Rebaixes d’Hivern, pel 2019, vagi del 7 de gener al 28 de febrer.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.