El parc infantil ‘El Mar dels Nens’ de Platja d’Aro obre des d’avui i fins al 4 de gener amb la recuperació de la gestió de l’empresa Soy La Fiesta, un dia menys d’obertura, el reforç d’activitats pel jovent i un viatge familiar a Disney París en joc

Les tarifes són reduïdes per les famílies empadronades al municipi, nombroses i monoparentals

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, acull des d’aquesta tarda i fins al divendres, 4 de gener, el parc infantil ‘El Mar dels Nens’ que se celebra des de fa vint-i-tres anys i ha esdevingut una de les activitats familiars de referència al municipi i a la comarca pel seu format i ampli ventall de propostes.

L’esdeveniment està pensat per a infants i joves de 2 a 14 anys i el recinte obrirà cada dia de les quatre de la tarda fins a les vuit del vespre, excepte el 31 i l’1 de gener que estarà tancat. El tancament del parc del dia 31 està motivat perquè, en anteriors edicions, hi havia poca afluència de públic aquest dia.

unnamed_opt

Entre l’extens ventall d’activitats hi ha una ludoteca infantil, rocòdrom, tallers diversos, maquillatge, zona de videojocs, llits elàstics, espai júnior, tenis de taula, pilotes de Zorb-Ball, jocs inflables i jocs gegants, circuit d’Escalèxtric, brau mecànic, Shoot down, visites de personatges infantils, concursos, animació infantil, cinema infantil o visita del Patge Reial. També s’ha reforçat l’oferta d’activitats per a nois i noies de 14 anys.  Els visitants també disposen de servei de guarda-roba i de cafeteria i els infants poden celebrar el seu aniversari al parc.

Els menors de 2 anys, acompanyats d’un adult, i els majors de 14 anys tenen l’accés lliure en el parc. L’entrada d’un dia costa 3,50 euros per a empadronats i 6,50 euros per a la resta. Les famílies nombroses o monoparentals, a més, tenen 1 euro de descompte (han d’acreditar-ho a la taquilla).

Enguany, ha tornat a guanyar el concurs de la concessió de la gestió del parc l’empresa local Soy La Fiesta (que havia gestionat l’esdeveniment durant molts anys, llevat de l’any passat). Els visitants també poden guanyar un viatge a Disneyland Paris per a dos adults i dos infants.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.