Els alumnes de Castell-Platja d’Aro aquest migdia marxen de vacances i aquesta nit comença l’hivern amb temps estable durant les celebracions de la setmana vinent

Els centres educatius del municipi han celebrat activitats especials durant la setmana per celebrar l’arribada de les Festes

Avui a les 23.23 hores deixarem enrere la tardor i començarà l’hivern. Una última jornada de tardor que va acompanyada del comiat dels alumnes de les classes per l’inici de les vacances escolars de Nadal.

En les últimes hores i dies s’han intensificat les activitats especials en els centres per celebrar l’arribada de les Festes. Aquest divendres, cap dels centres educatius de Castell-Platja d’Aro imparteixen classes amb normalitat.

A cada centre han organitzat activitats lúdiques. A tall d’exemple, l’IES Ridaura de Castell d’Aro, avui durant tot el matí, fa unes quines solidàries (s’han recollit més de 1.100 euros per la Marató de TV3 amb les aportacions de l’alumnat) i, a més, es coneixerà el grup guanyador del concurs de portes de Nadal on han competit tots els cursos per aconseguir la porta de l’aula més guarnida i lluïda de l’Institut.

descarga (5)

descarga (1)

descarga (6)

descarga

descarga (3)

descarga (4)

descarga (2)
Imatges cedides per l’IES

Cantades de cançons, cagations, treballs manuals i molt més, posen el punt final en el curs 2018 i donen pas a més de dues setmanes de descans escolar, amb petits deures en alguns casos, i moltes celebracions en el camí. L’activitat escolar es reprendrà un cop els Reis d’Orient hagin passat i tothom hagi gaudit dels seus regals, és a dir, el dimarts 8 de gener.

Una altra de les grans preguntes de cada any, quan arriben aquests dies, és quin temps farà durant les Festes. La previsió pels pròxims dies, segons els mapes del temps de la setmana vinent, indiquen un temps estable i assolellat amb l’única presència d’alguns núvols. Les temperatures mínimes no baixaran dels 7 graus i les màximes s’enfilaran fins als 18 graus.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.