Ràdio Platja d’Aro celebra un triple aniversari amb la voluntat de continuar essent l’emissora de referència posant l’accent en la proximitat

Més de 8.000 oients diaris i més de 8.000 seguidors a les xarxes socials confien en els continguts de qualitat que ofereix l’emissora 365 dies a l’any

Aquest dissabte, 22 de desembre, Ràdio Platja d’Aro bufarà 36 espelmes. Pel camí de les quatre dècades d’història, RPA arriba en aquest aniversari amb salut però la necessitat de continuar consolidant un projecte amb clara vocació municipal que no coneix fronteres gràcies a la incorporació de les noves tecnologies, un dels molts àmbits on Ràdio Platja d’Aro ha estat pionera des dels seus orígens.

descarga (2)

A més, aquest 2018 també es commemoren un parell d’aniversaris més. Joan Perich, actual director de l’emissora i cofundador de RPA amb Josep Sala i l’empresariat del municipi, compleix 30 anys liderant el projecte de Les 24 Hores més Musicals de la Costa Brava. També fa 10 anys que es va constituir el Col·lectiu Cultural Ràdio Platja d’Aro (COCU) que manté viu i dinamitza el llegat de 36 anys d’història, aplegant una gran quantitat de professionals i amics que han estat vinculats en el mitjà durant aquest període.

descarga (3)
Maika Sanchez presenta la franja matinal

Actualment, Ràdio Platja d’Aro ofereix una programació continua de 24 hores al dia i cada dia de l’any, combinant la música de màxima actualitat amb els clàssics de sempre, un ampli ventall de programes temàtics, concursos, les millors recomanacions comercials i l’actualitat informativa de la Vall d’Aro a través del seu diari digital.

descarga (4)
36 anys d’història que han anat estretament lligats a la vida i l’evolució social del municipi i la Vall d’Aro

descarga

Ràdio Platja d’Aro també és una escola de ràdio i, al llarg de l’any, rep la visita de grups de joves que volen conèixer el funcionament d’una ràdio. Més de 8.000 persones confien, diàriament, en els continguts de l’emissora, una audiència que creix notablement durant els mesos d’estiu. RPA també s’ha consolidat com una referència a les xarxes socials amb més de 8.000 seguidors i seguidores, principalment de casa nostra, però també d’altres països.

descarga (1)
Equips tècnics de RPA en el Masnou per oferir la millor cobertura

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.