Les famílies seran les protagonistes aquest dissabte a la tarda a Platja d’Aro amb motiu del Dia de la Infància

A la festa lúdica, educativa i solidària hi col·laboren diferents entitats i organitzacions locals, nacionals i internacionals

La Festa de la Infància està pensada per a infants i nens i nenes de fins a 12 anys i les seves famílies. Les activitats s’allargaran des de les 16.30 fins a les 20 h i es faran en el Palau d’Esports i Congressos.

Tota la programació serà gratuïta i inclou la visita d’en Xalarí (la mascota del turisme familiar de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró), una xocolatada popular, lectura del manifest de la diada, animació infantil, racó de psicomotricitat, espai de construccions, gimcana familiar, zona de jocs, tallers, exposicions, un espai informatiu de diverses entitats, un estand solidari de recollida de roba i aliments per a infants (galetes, cereals, llet, cacau, sucre, puré de fruita i verdura, pasta, etc.) i altres propostes. Consulteu tot el programa i horaris aquí.

La diada commemora que el 20 de novembre de l’any 1959 es va signar la Declaració Universal dels Drets de l’Infant i que el 20 de novembre de 1989 es va adoptar de la Convenció dels Drets de l’Infant a l’Assemblea General de les Nacions Unides.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Les famílies seran les protagonistes aquest dissabte a la tarda a Platja d’Aro amb motiu del Dia de la Infància”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.