Artiflora de Platja d’Aro premiat com a millor garden d’Espanya, Portugal i Andorra en els guardons de la revista especialitzada Garden Magazine

L’objectiu dels premis és reconèixer públicament els centres de jardineria que destaquen pel seu lideratge, creixement i innovació

A la primera fase dels premis, que es concedeixen cada dos anys des de l’any 2014, els mateixos professionals del sector han de proposar un candidat de cada comunitat autònoma, Portugal i Andorra. Artiflora va sortir escollit com a candidat català.

descarga

En una segona fase, el jurat (format per reconeguts professionals d’aquest àmbit) va distingir els millors de cada categoria i els premis es van atorgar en el transcurs de la fira per a professionals del sector de la jardineria, Iberflora, que se celebra a València.

Jordi Nasarre, en representació del centre platjarenc, va rebre de mans de Paula Orozco, presidenta de l’Associació Espanyola de Centres de Jardineria, el màxim guardó que atorga la revista, el Premi d’Or. Artiflora també va ser distingit com a millor centre de jardineria català.

descarga (2)

Des de l’Artiflora es mostren molt satisfets amb el reconeixement i diuen que es tracta d’un premi col·lectiu perquè ha estat possible gràcies a l’esforç de tot el personal i la confiança dels clients. L’establiment també ha estat guardonat en altres certàmens que l’han referenciat com un dels millors gardens a Europa.

(Fotos extretes del web premiosgardenmagazine.com)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.