Una pista de gel en el Pp’s Park, la fira Platja d’Aro Nadal Shopping i activitats a S’Agaró són les principals novetats de les Festes a Castell-Platja d’Aro

Des de fa dies, els carrers i avingudes ja respiren l’ambient nadalenc amb la instal·lació dels llums

El Nadal 2018 arriba carregat de novetats a Castell-Platja d’Aro que se sumen a les activitats estrella dels darrers anys com el Gran Sorteig de Nadal amb cotxe i molts regals en joc, el parc infantil del Mar dels Nens, les Cavalcades dels Reis d’Orient i un Campament Reial, el Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el 39è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques així com una extensa programació familiar amb concerts, activitats a les escoles i la Biblioteca Mercè Rodoreda, quines, concurs de felicitacions nadalenques  i molt més.

Aquest any, un dels grans pols d’atracció de les Festes serà el parc d’atraccions Pp’s Park que instal·larà una pista de gel dins les seves instal·lacions. La pista, que serà coberta i farà 20x15m, s’obrirà al públic el 30 de novembre amb una il·luminació espectacular, música, actuacions i xocolata amb xurros per tothom.

La pista funcionarà del 30 de novembre al 2 de desembre, del 6 al 9 de desembre, el 15 i  16 de desembre i del 22 de desembre al 5 de gener. Les sessions seran de 30 minuts i costaran 7 euros. Durant aquestes dates, la pista estarà oberta de les 11 a les 14 h i de les 16 a les 20.30 h. L’1 de gener el parc estarà tancat i el 25 de desembre obrirà només de les 16 a les 20.30 h.

descarga (1)

Una altra novetat serà un Túnel de llum (de 60 metres de llarg) i espectacle musical de Nadal, de l’1 de desembre al 6 de gener, al carrer Miramar de Platja d’Aro. Els divendres i dissabtes es podrà visitar, cada mitja hora, entre les 18.30 i 21 h (últim passi). De diumenge a dijous s’hi podrà accedir, cada mitja hora, de les 18.30 i les 20 h (últim passi).

El cap de setmana del 15 i 16 de desembre, Platja d’Aro estrenarà un nou esdeveniment amb el Platja d’Aro Nadal Shopping a l’Avinguda de S’Agaró, entre l’Avinguda Castell d’Aro i el carrer Pineda de Mar. Aquest tram urbà s’omplirà, entre les 11 i les 20.30 h, de regals, aliments, flors, decoració, gastronomia i tot allò que vulguem comprar celebrar les Festes.

La màgia del Nadal també arribarà fins a S’Agaró amb el Gran tió de Nadal, el dissabte 22 de desembre, entre les 11 i les 13 h. A la Plaça Sant Pol hi haurà el Tió per als infants i nens i nenes així com animació musical amb la companyia Rovell d’Ou.

descarga (2)

Els llums de Nadal, que estan instal·lant els operaris del servei des de fa setmanes i ja llueixen a la gran majoria de principals avingudes i carrers del municipi, s’encendran el dissabte, 1 de desembre, amb animació musical.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Una pista de gel en el Pp’s Park, la fira Platja d’Aro Nadal Shopping i activitats a S’Agaró són les principals novetats de les Festes a Castell-Platja d’Aro”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.