Més d’un miler de persones van participar en els actes de la Festa de Tardor i de Halloween de Platja d’Aro

Més de 500 persones van entrar en el Túnel del Terror i es van servir 1.200 paperines de castanyes

Divendres a la tarda, la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro va acollir les activitats de la Festa de Tardor i de Halloween, després de la suspensió de la programació el dia 31 pel mal temps.

El balanç de les entitats que van organitzar la celebració és altament positiu perquè, malgrat que es van canviar les dates per la pluja, la resposta de la gent va ser molt bona.

A la castanyada popular es van servir 1.200 paperines plenes de castanyes i es van esgotar totes les paperines que s’havien preparat. En total, es van torrar 240 quilos de castanyes. També es va fer un concurs de disfresses, un espectacle infantil, una actuació de Twirling, tallers diversos i animació a càrrec de la Banda musical El Caliu amb l’acompanyament dels Cap Grossos de Platja d’Aro. La Festa de Tardor també es va celebrar a Castell d’Aro i a la Urbanització Dalmau de Platja d’Aro.

D’altra banda, l’acte estrella de la programació de Halloween, el Túnel del Terror va rebre més de 500 visitants que van desfilar, en grups reduïts i conduïts per un guia, per les diferents escenes de por i terror, a les quals donaven vida els membres de les colles de Carnaval del municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.