Castell-Platja d’Aro busca més d’un centenar de voluntaris pel Gran Recapte d’Aliments de Catalunya i la posterior ordenació dels aliments recollits

Les inscripcions es poden formalitzar a través de l’àrea de Benestar Social

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro busca un mínim de 100 voluntaris per cobrir els diferents torns del Gran Recapte d’Aliments i l’organització del magatzem municipal del Banc d’Aliments local, un cop feta la recollida.

El Gran Recapte d’Aliments de Catalunya, aquest any, se celebrarà els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Els voluntaris poden apuntar-se en els diferents torns que es faran durant l’horari d’obertura dels establiments que participaran en la recollida.

L’horari de matí anirà de les 9 a les 15 h, i l’horari de tarda, de les 15 i les 21 h. També es necessiten persones que donin un cop de mà per organitzar el magatzem municipal entre el 3 i el 10 de desembre, entre les 9 i les 14 h. Les persones que participin en l’ordenació dels aliments en el magatzem, per exemple, controlaran i classificaran els aliments per data de caducitat.

Els voluntaris poden cobrir els torns en funció de la seva disponibilitat i, en agraïment a la seva tasca, rebran el berenar o  l’esmorzar, d’acord al torn que facin.

Les persones que estiguin interessades a participar poden posar-se en contacte amb l’àrea de Benestar Social que es troba al carrer Brussel·les núm. 6 o trucant al telèfon 972.81.94.73.

Aquesta serà la segona edició anual del Gran Recapte a Castell-Platja d’Aro. A les portes de l’estiu, també se celebra el Gran Recapte d’Estiu.

IMG_6123_opt

L’any passat es va recollir la quantitat més important dels darrers anys

En el Gran Recapte d’Aliments de Catalunya de l’any passat, que es va celebrar en dates similars, es van recollir 11.428,04 quilos d’aliments, la quantitat més important de les darreres campanyes. Els aliments bàsics que es recullen, com oli, llet, llegums, sucre, farina, tonyina o pasta, es destinen al Banc d’Aliments del municipi per ajudar a les famílies locals amb dificultats econòmiques.

A l’edició 2017 hi van participar més de 170 voluntaris, Protecció Civil i una desena de supermercats de la població.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.