Joan Victorio Vergel de Castell-Platja d’Aro ha estat premiat en el 16è Concurs Digital de Dibuix Infantil d’Aqualia on participen escoles d’arreu de l’Estat

Aquest matí l’alumne rep el premi a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro

Joan Victorio Vergel, que estudia a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, ha estat premiat en el Concurs Digital de Dibuix Infantil que la companyia d’aigües, Aqualia, convoca des de fa setze anys . Victorio s’ha classificat entre els 10 millors guanyadors individuals amb el dibuix que es titula “Aqualia”. En els darrers anys, l’alumnat del municipi ha aconseguit diferents premis en el certamen.

Aquest matí, representants de l’Ajuntament, Aqualia i de la direcció del centre escolar, visiten el guanyador a la seva aula per felicitar-lo i lliurar-li el seu premi que consisteix en una  Tauleta SAMSUNG GALAXY TAB 4 7 ”.

En aquesta edició del concurs, que s’ha titulat “Agua para grifus”, els participants han hagut d’il·lustrar el procés per aconseguir portar aigua des del medi natural fins a l’aixeta. Els joves artistes han hagut de plasmar sobre un paisatge digital el recorregut que fa l’aigua des de la seva captació i potabilització fins que arriba a les cases, empreses i equipaments per a ser consumida.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.