La Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro es prepara per viure una tarda terroríficament familiar amb les activitats de Halloween i la Castanyada

Les intenses pluges del dimecres van obligar a posposar els actes fins aquest divendres

Amb un temps molt més tranquil que dimecres, Platja d’Aro avui és preparar per viure la jornada més terrorífica de l’any combinada, per primera vegada, amb les activitats de la Castanyada. Fins ara les dues festes se celebraven per separat.

Aquest matí s’està enllestint el túnel del terror (l’estructura metàl·lica estava a punt des de dimecres) i aquesta tarda, desenes d’actors i actrius es maquillaran i disfressaran per transformar-se en esperits i personatges de Halloween. El Túnel del Terror ocupa uns 900 metres quadrats i compte amb la participació de més d’una seixantena de persones de la Federació de Colles de Carnaval.

14859925_10208929311088573_5234221859582529828_o_opt

El Túnel obrirà portes a les 20.30 h i s’hi podrà accedir en petits grups que portaran un guia durant la visita. El recinte també disposa de diferents portes de sortida per si algun dels visitants necessita abandonar el recorregut abans d’arribar al final. A les darreres edicions, el Túnel del Terror l’han visitat un miler de persones i, segons han explicat des de la Federació de Colles de Carnaval, ningú es quedarà fora, malgrat que l’hora de tancament de l’atracció serà cap a les 22 h.

Aquesta serà, un any més, una de les activitats estrella. Però durant tota la tarda hi haurà propostes de caràcter familiar.

Us recordem l’agenda

De les 16 a les 18 h – Castanyes i Tallers (cistells, treballs manuals, maquillatge…)

De les 17 a les 19 h – Concurs de Disfresses, Espectacle infantil i Twirling.

De les 19 a les 20.30 h – Taller de Castells a càrrec dels Minyons de Santa Cristina, ambientació Cap Grossos de Platja d’Aro i Banda musical El Caliu.

De les 20.30 a les  22 h – Túnel del Terror.

A partir de les 16 h es repartiran castanyes (prèvia recollida de tiquet al Centre Cívic de Platja d’Aro, Oficina de Turisme i Federació de Colles de Carnaval). També hi haurà tiquets en el bar de les colles, a la mateixa Plaça del Mil·lenari.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.