Aquest diumenge se celebrarà una nova neteja de la sorra de la Platja Gran de Platja d’Aro organitzada pel moviment internacional Sloppy tunas

L’activitat està oberta a tothom i les feines se centren a recollir petites deixalles

Amb l’objectiu de mantenir les platges netes i evitar que les deixalles arribin al mar amb el greu perjudici que comporta pel medi marí, aquest diumenge, el moviment internacional “Slooppy Tunas, Ocean Friendly Swimwear”, que té un grup de col·laboradors a casa nostra, ha organitzat a la Platja Gran de Platja d’Aro una neteja de la sorra per extreure deixalles, especialment, petits residus com ara burilles de cigarretes i plàstics, entre altres.

L’activitat, que està oberta a tothom i participants de totes les edats, començarà a les quatre de la tarda i s’allargarà un parell d’hores. El punt de trobada és el parc infantil que hi ha a l’àmbit del Cavall Bernat i els mateixos organitzadors repartiran bosses i guants, malgrat que els participants poden portar el seu propi material de neteja.

950354f5-8cc1-4806-84ff-924a23ed58fb_opt

No és la primera vegada que la comunitat Sloppy Tunas de Castell-Platja d’Aro impulsa una acció d’aquestes característiques. Enguany, amb la posada en marxa del projecte, Castell-Platja d’Aro va entrar a formar part d’una xarxa de ciutats que per les seves característiques i perquè són un referent, programen sovint actuacions de neteja.

El moviment Sloppy Tunas va néixer d’una marca catalana de banyadors de polièster 100% reciclats que va sorgir de la idea de crear un producte i un concepte sostenible i circular, és a dir, crear roba a partir del plàstic que es recull del mar per a donar-li una segona vida. Fins al punt que si una persona vol renovar el seu banyador, pot retornar-lo a l’empresa perquè es reconverteixi en una nova peça.

4a8fac3cb59fe9846ff43948f6898bc7_original_opt

Una part dels beneficis que genera l’activitat es destinen a les accions de Clean Up i sensibilització que aquest cap de setmana es tornarà a repetir a Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.