Envien a presó un veí de Palamós que havia atracat vuit establiments de Palamós i Sant Antoni de Calonge amb intimidació i amb el rostre ocult

Els Mossos d’Esquadra van procedir a la seva detenció aquest dilluns i ahir es va decretar el seu ingrés a presó

Segons informa el cos policial, Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Bisbal d’Empordà, van detenir aquest dilluns, a Palamós, un home de 34 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Palamós, com a presumpte autor de vuit robatoris amb violència i intimidació.

Agents d’aquesta comissaria van investigar un seguit de robatoris amb violència i intimidació perpetrats, entre els mesos de febrer i juliol d’enguany, en diversos comerços de Palamós i Sant Antoni de Calonge com una fleca, una benzinera, una llibreria, un estanc, una botiga de productes de bellesa i higiene, i una farmàcia. En aquests vuit atracaments el lladre va sostreure prop de 3.000 mil euros.

NdP156 3_opt

Cronologia dels fets

El primer dels atracaments va passar el vespre del 12 de febrer en una fleca de la població de Palamós, on un individu, amb el rostre completament tapat, va entrar a l’establiment, i també ocultant el que seria una pistola, on només es veia un canó, va amenaçar la treballadora amb violència. El lladre, que va sostreure 400 euros de la caixa registradora, va fugir a peu.

Tots els atracaments, efectuats amb el mateix modus operandi, succeïen de forma planificada quan hi havia canvi de torn o bé a l’hora del tancament de l’establiment, que és quan hi ha més recaptació, i a més el lladre tenia en compte que hi hagués, preferiblement, treballadores soles. Entrava amb el rostre tapat i exhibia, de forma mig oculta amb un drap o entre peces de roba, el canó d’una arma de foc. Un cop dins amenaçava i atemoria les víctimes encanonant-les de forma directa.

El lladre va atracar dos cops la mateixa fleca, d’on va arribar a sostreure prop de 800 euros. El darrer dels atracaments es va produir la nit del 8 de juliol quan aquest mateix individu va entrar en una llibreria de la població de Palamós, i esgrimint aquest canó de foc va sostreure 2.000 euros de la recaptació.

NdP156 2_opt

La investigació va concloure el passat dilluns amb la detenció del presumpte autor. Aquest dimarts es va realitzar una entrada i registre al domicili del detingut. Els investigadors van localitzar una peça feta de cartró encintada amb cinta aïllant en forma de tub en ‘L’, d’uns 10 i 15 centímetres de llargada, que utilitzava per simular el canó d’un arma, i les peces de roba utilitzades en els diferents atracaments, ja que el detingut es canviava la vestimenta cada vegada per dificultar la investigació i evitar ser descobert.

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar aquest dimecres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.