Milers de persones han visitat el primer cap de setmana de la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro que s’allargarà fins diumenge amb una pausa entre setmana

El recinte firal reobrirà les seves portes aquest dijous

Milers de persones ja han tastat la 31a edició de l’Oktoberfest de Platja d’Aro, a la Plaça del Mil·lenari, que va arrancar el divendres a la nit amb la tradicional punxada del primer barril. Els moments de màxima afluència han estat les tardes i els vespres, malgrat que el recinte firal ha obert des del migdia i fins a la una de la matinada, llevat dels diumenges que tanca a les onze. Finalment, el mal temps i la pluja no han afectat el bon desenvolupament de l’esdeveniment.

Enguany, es poden degustar una trentena de marques de cervesa nacional i internacional. També hi ha una zona dedicada a la cervesa artesanal catalana. Tots els estands també disposen d’un ampli ventall de menjars.

descarga

descarga (2)

L’accés en el recinte firal és gratuït i els establiments de la població que tenen presència a la festa són La Riera, Don Quijote, El Asador, Las Delicias i Zsa-ZSa. Els productors artesanals són La Selvaseria, Cervesa, Moska de Girona i Cerveses Popaire. Aquests últims tenen llibertat de preus mentre que els establiments del municipi disposen d’unes tarifes unificades en els preus de les cerveses.

descarga (3)

L’animació i els grups musicals també són un dels plats forts de la festa de tardor de Platja d’Aro. El programa inclou divuit propostes diferents.  Aquest cap de setmana hi han actuat la Vella Dixieland, el grup Guateque, Banda Forània, Brass The Gitano Band, Orquestra La Girasolcada, Bufant Fort Street Band i Grup Chocolat.

descarga (1)

descarga (4)

El recinte reobrirà portes aquest dijous coincidint amb l’inici del pont del 12 d’octubre. Les activitats s’allargaran fins diumenge a la nit. Un altre dels al·licients de l’Oktoberfest és la gerra commemorativa de cada edició que, aquesta vegada, és de vidre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.