Més de 700 espectadors a la 6a edició del Festisurf Costa Brava de Castell-Platja d’Aro que ha tancat l’agenda de festivals i activitats d’estiu al municipi

El Festisurf es va celebrar dissabte a la nit a Castell d’Aro

La Sala Polivalent de Castell d’Aro va ser l’escenari de la 6a edició del FestiSurf Costa Brava, un festival que s’ha consolidat com la festa de Surf’n’roll de Catalunya per dir adéu a l’Estiu i a la programació d’Estereofònics, la marca de festivals i activitats d’estiu de Castell-Platja d’Aro.

Més de 700 persones van assistir a l’esdeveniment que va presentar quatre bandes de primer nivell internacional. Els britànics Hipbone Slim & The Kneetremblers van ser els primers a pujar a l’escenari i no van defraudar, acariciant el surf, però recordant el seu punt més rockabilly. Amb el públic escalfat, els barcelonins Los Torontos van agafar el relleu per acreditar la seva qualitat i popularitat combinant el Frat-rock, el rhythm’n’blues i el rock dels 50 amb elegància i nivell.

descarga (2)

The Masonics van demostrar que són uns herois de l’underground, ja que ningú és capaç de donar una dosi de garatge-punk-surf com ells, a més amb la sorpresa de l’aparició estel·lar de Miss Ludella Black (membre de Thee Headcotees) que va acompanyar a la banda durant 5 temes.

Finalment, l’icònic, John Blair, que a més celebrava el seu 71è aniversari, va demostrar perquè és considerat el padrí del surf revival. El seu concert amb els A-Phonics va ser una lliçó d’actitud i de surf salvatge on va repassar els clàssics del gènere juntament amb els seus al capdavant de Jon & The Nightriders, en el que per molts va ser un dels millors concerts de surf 100% que s’ha vist a la Costa Brava.

descarga

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.