Castell-Platja d’Aro acomiada l’estiu aquest dissabte amb el 6è FestiSurf Costa Brava de surf-rock i l’últim concert del Festival Internacional de Música de S’Agaró

La matinada de diumenge, a les 3.54, arriba una tardor ben farcida de propostes al municipi

Demà serà l’últim dia sencer d’estiu. I coincidint amb aquesta efemèride, Castell-Platja d’Aro tancarà la seva agenda de festivals d’estiu amb el 6è FestiSurf Costa Brava i l’última proposta del Festival Internacional de Música de S’Agaró.

31957202_2016040058661210_6340386543768698880_o_opt

Quatre concerts gratuïts amb grans bandes del millor surf-rock nacional i internacional

La Sala Polivalent de Castell d’Aro serà l’escenari de la sisena edició del FestiSurf, un festival que s’ha consolidat com un dels grans atractius de l’agenda de final d’estiu a la població.

La Sala Polivalent obrirà portes a les vuit del vespre i els concerts començaran a les nou. Primer actuaran els britànics Hipbone Slim &amp. Una hora més tard, serà el torn dels catalans, Los Torontos. A les onze, pujaran a l’escenari els britànics The Masonics. I tancarà la vetllada, a partir de les 0.30 h, el nord-americà John Blair, que oferirà a la Costa Brava l’únic concert que té previst a Espanya i estarà acompanyat d’Els A-Phonics. Un any més, l’oferta de concerts es complementa amb estands de roba, música, marxandatge, food trucks i servei de bar, fins a les dues de la matinada.

21994342_1915038665428017_5137148792300705673_o_opt

De la rapsòdia al Blues a l’Esglèsia de S’Agaró

Aquest dissabte també s’acaba el Festival Internacional de Música de S’Agaró amb el clarinetista, Giambattista Ciliberti, i el pianista, Piero Rotolo. El programa inclou composicions que, tot i que de diferent matriu estilística, estan unides pel rebuig de cert “experimentalisme” de tipus tècnic – acadèmic i per la recerca d’un llenguatge que anteposa sempre (fins i tot en presència de mitjans expressius no vinculats exclusivament a la tradició més estesa) la immediatesa comunicativa. A partir de la rapsòdia de Debussy, les pàgines del Rota celebèrrim de les bandes sonores, estaran vinculades a obres d’artistes anglesos com Arnold i Templeton, que també són fèrtils creadors de bandes sonores de pel·lícules. També és ineludible l’espai per al repertori americà que, amb la Rapsòdia in blue de Gershwin, ofereix la més representativa de la cultura americana de principis del segle XX.

7oTJviUw_opt

Tot plegat donarà pas a una tardor que arriba plena de propostes. La més immediata la tradicional Festa de la Cervesa que començarà el 5 d’octubre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.