A partir de l’1 d’octubre els treballadors de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro recuperaran les 35 hores setmanals

La Policia Local continuarà fent les 37,5 hores setmanals actuals

El plenari ordinari d’aquest dimecres a la nit va donar llum  verda, amb el suport de totes les formacions polítiques, a la recuperació de les 35 hores setmanals pels treballadors de l’Ajuntament a partir de l’1 d’octubre.  Amb les retallades de l’any 2012, el govern de l’Estat va incrementar fins a les 37,5 hores setmanals l’horari dels empleats públics. Amb la millora de la situació, el govern espanyol ha permès recuperar les 35 hores setmanals i introduir altres millores en els ajuntaments que puguin acreditar una bona salut econòmica i compleixin diferents requisits, com és el cas del consistori platjarenc.

El govern municipal reconeix que la mesura que es va impulsar l’any 2012 des de l’administració estatal no era necessària en el municipi però la normativa els va obligar a implantar-la.

IMG_8544_opt

En els darrers mesos s’ha fet un estudi a totes les regidories per avaluar si la recuperació de les 35 hores setmanals és viable sense que afecti la qualitat del servei ni les condicions de feina de la plantilla. Els estudis han confirmat que la mesura, acordada amb els representants sindicals dels treballadors, és viable i la plantilla podrà absorbir la reducció de l’horari sense problemes.

L’únic col·lectiu que ha decidit quedar al marge de la mesura és el cos de la Policia Local que, d’acord amb els seus representants sindicals, ha decidit mantenir-se en les 37,5 hores setmanals per garantir la cobertura de tots els torns i l’excel·lència del servei.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.