Avui ja fan classe els 551 alumnes de l’IES Ridaura de Castell d’Aro amb la incorporació dels nois i noies de Batxillerat

Dimecres van arrancar els alumnes d’ESO

Des d’aquest matí, l’IES Ridaura ja està al 100% de la seva activitat acadèmica. Dimecres, els 551 alumnes que s’han inscrit en el centre van assistir, a primera hora, a la presentació del curs 2018-2019. Però només els alumnes d’ESO van començar les classes.

Avui, ha estat el torn dels 90 alumnes de Batxillerat. Com a la resta de centres educatius del municipi, els alumnes de l’IES Ridaura també fan la jornada compactada amb l’inici de les classes a les vuit i quart del matí i fins a les tres de la tarda.

48BFC777-07C3-45B8-BC24-7BCECCFBD5F2

Una de les principals novetats d’aquest curs és el relleu de l’equip directiu. Nuri Albertí, que fins ara ocupava la responsabilitat de cap d’estudis, és la nova directora i substitueix a Sandra Solsona. Sílvia Domínguez és la nova cap d’estudis, Carme Sousa està al capdavant de la coordinació pedagògica i Jordi Nualart de la secretaria. La plantilla de professorat enguany està formada per una seixantena de docents.

Dilluns també començaran les classes a les Llars d’Infants de Platja d’Aro i Castell d’Aro. Els centres d’infantil i de primària van començar dimecres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.