Platja d’Aro acull aquest cap de setmana la Final Nacional de Robòtica Educativa amb la participació d’una vuitantena d’equips i sis equips locals

La final es podrà seguir en directe per internet

Aquesta tarda ha començat en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro la Final Nacional de Robòtica Educativa amb la recepció dels equips, proves de terrenys i calibrat de robots i muntatge de les instal·lacions.

1DEB5172-63C1-44E6-B4A9-A6041C8AAE7A

L’Escola Els Estanys del municipi hi participa amb sis equips: Estanys Faverola i Estanys Trisky (els alumnes de 5è i 6è de primària que presenten un projecte científic-robòtic) i Arobot Nano, Arobot Mini, Arobot Dangerous i Arobot Infinity (els alumnes de l’extraescolar de robòtica).

C9B0A597-9D87-4B80-873F-2BEF585B9E61

En total hi participen una vuitantena d’equips, de dos o tres participants, que han d’elaborar robots amb materials de LEGO per superar els reptes proposats en tres categories independents: Regular, Football i Open. Els equips millors classificats en cada modalitat optaran a participar a la final mundial que es farà a mitjans novembre a Chiang Mai, Tailàndia.

La final es podrà veure en directe per streaming (aquí). Demà l’activitat començarà de bon matí amb la recepció dels equips i l’inici del muntatge. A partir de les onze es farà la cerimònia d’inauguració i es donarà el tret de sortida a la competició que s’allargarà fins a mitja tarda. Tot seguit es durà a terme el lliurament de premis.

8633DD05-9CED-4CBA-A0AA-1F4E2705ED55

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.