Més d’un centenar d’infants han començat avui el curs escolar a les Llars d’Infants de Castell-Platja d’Aro

La setmana passada el curs va arrancar en els cicles d’infantil, primària, ESO i Batxillerat

La Llar d’Infants de Platja d’Aro i la Llar d’Infants de Castell d’Aro, que l’any passat va estrenar nou edifici i ubicació, han estat els últims centres en posar a marxa el curs 2018-2019.

A Platja d’Aro s’hi han inscrit 87 alumnes i a Castell d’Aro 21. En el primer cicle d’infantil, que correspon a les escoles bressol públiques, s’hi poden apuntar els infants d’entre 9  mesos (Platja d’Aro) i 12 mesos (Castell d’Aro) i fins als 3 anys, abans d’iniciar el segon cicle d’infantil en els centres de primària.

En el centre de Platja d’Aro hi ha catorze educadores mentre que en el centre de Castell d’Aro n’hi ha 4. L’equip es completa amb una directora, una coordinadora i una administrativa. Ambdós centres disposen d’horari de matí i tarda i de servei de menjador.

D2D86578-794E-41D8-97CD-F70B90CE6BAF

La tarifa del servei per les famílies empadronades és de 125 euros mensuals mentre que les famílies no empadronades paguen 237 euros al mes. També hi ha un preu especial de menjador pels empadronats.

Durant aquesta setmana els infants i les famílies que s’estrenen fan un procés d’adaptació. Els primers dies els nens i nenes fan un horari més curt i estan acompanyats dels seus pares i mares. Progressivament s’amplia el temps que els infants es queden en el centre sense el pare i la mare i, a partir de la setmana vinent, ja fan l’horari normal sense familiars.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.