La Guàrdia Civil deté a Platja d’Aro un ex-oficial de policia rus reclamat per les autoritats judicials del seu país acusat d’introduir grans quantitats de cocaïna a Rússia

També està acusat de pertinença a banda organitzada

Segons ha informat la Guàrdia Civil, en la denominada Operació BYKOV, ha detingut a un home rus de 29 anys, reclamat per les autoritats judicials russes, acusat d’introduir grans quantitats de cocaïna a Rússia.

Aquesta persona va arribar a exercir al seu país com a oficial de policia, organitzant i supervisant una organització criminal dedicada a la introducció i distribució d’estupefaents a gran escala. Concretament, en una de les accions d’aquesta organització, es van detectar més de 35 quilos de cocaïna dissolta en ampolles de rom procedents de la República Dominicana a l’aeroport de Sant Petersburg.

Untitled_opt

Una investigació policial de diversos mesos per localitzar-lo a Platja d’Aro

La recerca es va iniciar després que la Guàrdia Civil rebés una sol·licitud de col·laboració de l’enllaç del Ministeri de l’Interior rus a Espanya per localitzar i detenir a V.B, que després de ser desarticulada l’organització criminal de la qual formava part activa al seu país, suposadament va fugir refugiant-se a Espanya.

Un cop la Guàrdia Civil va tenir coneixement d’aquests fets, l’Equip de Fugits de la Justícia de la Unitat Central Operativa va assumir la recerca centrant-la inicialment a l’entorn més íntim del fugit, fins i tot el seu cercle familiar. Ràpidament es va poder constatar que alguns d’ells viatjaven regularment a Barcelona, amb la possibilitat que es desplacessin a Catalunya per visitar al fugit.

Amb aquests indicis, l’Equip de Fugits de la Justícia de la Unitat Central Operativa, juntament amb agents de la Guàrdia Civil destinats a Catalunya, van posar en marxa un exhaustiu seguiment, durant diversos mesos, d’aquestes persones que viatjaven a Barcelona.  Finalment es va poder focalitzar la recerca a un possible domicili utilitzat per V.B a Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.