1.300 alumnes avui donen el tret de sortida en el curs escolar 2018-2019 en els centres educatius de Castell-Platja d’Aro

Enguany el municipi compta amb un equip de 141 professors i professores

Després d’un parell de mesos i mig de vacances, aquest matí, ha començat el curs 2018-2019 a tots els centres de Castell-Platja d’Aro.

A les vuit del matí ha començat la presentació del nou curs en els alumnes de l’IES Ridaura i a les nou han començat les classes en els centres d’infantil i de primària. Com sempre, els moments més emotius i intensos de la jornada s’han viscut als cursos de P3, on ha començat el procés d’adaptació dels més petits entre algunes llàgrimes i molts somriures.

Tots els centres apliquen l’horari compactat i el Pla d’Excel.lència Educativa que es va posar en marxa l’any 2013 per fomentar el talent de l’alumnat.

A l’Escola Fanals d’Aro hi ha 204 alumnes i 15 mestres; a l’Escola Els Estanys hi ha 372 alumnes i 30 mestres; a l’Escola Vall d’Aro hi ha 183 alumnes i 20 mestres; i a l’IES Ridaura hi ha 540 alumnes i 58 professors. Unes dades d’alumnat lleugerament superiors en els centres d’infantil i primària.

AD007DE9-B587-4704-8D3B-5B7BAA82EEBD

Afegir que a l’IES Ridaura avui comencen les classes els alumnes d’ESO mentre que els nois i noies de Batxillerat ho faran divendres.

Les Llars d’Infants de Platja d’Aro i Castell d’Aro també iniciaran el curs dilluns vinent. A Platja d’Aro hi haurà 87 alumnes i 14 educadores mentre que a Castell d’Aro hi haurà 21 alumnes i 4 educadores.

Tots els centres docents del municipi també disposen d’equips administratius i directius.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.