El Mercat Medieval de Castell d’Aro bat un nou rècord de visitants durant el cap de setmana amb 17.000 visitants

L’esdeveniment ha registrat un increment de 2.000 persones respecte a les últimes edicions

En les últimes edicions, el Mercat Medieval de Castell d’Aro s’havia estabilitzat, de mitjana, en els 15.000 visitants. Però aquest cap de setmana s’ha batut un nou rècord de públic. Entre dissabte i diumenge, han passejat pel nucli històric de Castell d’Aro unes 17.000 persones, una dada que satisfà molt a l’Ajuntament perquè és el reconeixement a la feina que es realitza durant tot l’any, edició rere edició, per oferir una programació renovada, molt familiar i de la màxima qualitat.

Finalment, el temps ha estat notablement millor del que s’havia anunciat uns dies abans i això també ha contribuït a l’èxit del mercat.

WhatsApp Image 2018-08-27 at 09.15.18-opt

WhatsApp Image 2018-08-27 at 09.13.17 (2)-opt

El mercat està format per mig centenar de parades de menjars i venda de productes d’inspiració medieval i artesanal, una demostració d’oficis antics així com una intensa agenda d’espectacles, animació de carrer i exhibicions. Per oferir una major immersió en els visitants, també s’ambienten i decoren els carrers i espais del nucli històric (declarat Bé Cultural d’Interès Nacional) amb escuts heràldics, estendards, banderoles i altres elements.

WhatsApp Image 2018-08-27 at 09.15.17-opt

A banda de les activitats tradicionals com la falconeria, els espectacles i cercaviles de carrer, els jocs i tallers medievals familiars, l’animació itinerant, la caravana de ponis i els oficis antics, també han funcionat molt bé les novetats d’enguany com un photocall medieval a la Pineda del Pessebre o una magnífica exposició d’armes i armadures a l’Antic Casino.

WhatsApp Image 2018-08-27 at 09.13.17 (1)-opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.