Un centenar de persones participen en la primera Caminada Nocturna de la Vall d’Aro de Castell d’Aro

Els 200 euros que s’han aconseguit amb les inscripcions es destinaran a l’Oncolliga

Dissabte al vespre es va celebrar la primera Caminada Nocturna de la Vall d’Aro amb sortida i arribada a Castell d’Aro, coincidint amb la fase de lluna plena d’agost.

Malgrat ser la primera edició, s’ha assolit un gran èxit de participació i equiparable a la darrera Caminada Nocturna de la Vall d’Aro de Platja d’Aro, que a finals de juliol va arribar a la dotzena edició.

IMG-20180826-WA0006-opt

En aquesta ocasió, l’activitat va unir els nuclis de Castell d’Aro i Santa Cristina d’Aro amb un recorregut de 9,3 quilòmetres i una dificultat moderada. Els participants van sortir de la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Van passar pel Tipi Park, el Càmping Mas St. Josep, l’hípica Edna, el Molí del Cuc, la carretera de Santa Cristina a Sant Feliu, el Càmping Santa Cristina, el Club Golf Costa Brava, l’edifici de l’Ajuntament cristinenc, el carrer Pere Geronès i, finalment, el carril bici en direcció a la Sala Polivalent de Castell d’Aro.

Durant la caminada hi havia un punt d’avituallament i al final es va servir un refrigeri amb refresc i entrepà per a tots els participants.

IMG-20180826-WA0005-opt
Participants arribant en el punt d’avituallament

Igual que a la caminada de Platja d’Aro, els diners de les inscripcions tenen una finalitat benèfica. Cada inscripció valia 2 euros i es van aconseguir 200 euros que es faran arribar a l’Oncolliga que dóna suport en els malalts de càncer i els seus familiars. Els diners de la caminada de Platja d’Aro s’han fet arribar a la campanya del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.