Demà al vespre no plourà i es manté la Caminada Nocturna de la Vall d’Aro amb sortida i arribada a Castell d’Aro

Els diners de les inscripcions es destinaran a l’Oncolliga

Aquest migdia, l’Àrea d’Esports de Castell-Platja d’Aro ha decidit no suspendre la primera edició de la Caminada Nocturna de la Vall d’Aro a Castell d’Aro. Recordem que la Caminada de Platja d’Aro es va celebrar a finals de juliol coincidint amb la lluna plena de juliol. Les caminades nocturnes en el municipi ja són un clàssic de l’estiu perquè se celebren des de fa dotze anys.

Segons la previsió meteorològica d’aquest dissabte, la possibilitat de pluja sembla que desapareix a partir del vespre i permetrà la celebració de la caminada que començarà a les deu amb sortida i arribada a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Els participants arribaran fins al nucli urbà de Santa Cristina i tornaran a Castell d’Aro.

El recorregut de 9,3 quilòmetres té una dificultat moderada. Podeu consultar-lo aquí. Les inscripcions es poden fer a la mateixa Sala Polivalent una estona abans de la sortida. La inscripció costa 2 euros. Els organitzadors recomanen portar llanterna o frontal i al final de la caminada se servirà un refrigeri amb refresc i entrepà per a tots els participants.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Demà al vespre no plourà i es manté la Caminada Nocturna de la Vall d’Aro amb sortida i arribada a Castell d’Aro”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.