Més d’un centenar de serveis en els primers mesos de funcionament dels punts de recàrrega per a cotxes i motos elèctriques de Platja d’Aro

El servei està situat a la Travessera del Cavall Bernat

A finals del mes de març, es van posar en marxa els primers punts de recàrrega municipals a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. Fins a mitjans de la setmana passada s’havien fet 110 càrregues.

Estan situats a la Travessera del Cavall Bernat de Platja d’Aro i els usuaris disposen d’un parell de places per estacionar el seu vehicle elèctric i fer la recàrrega semi ràpida del cotxe o la moto de manera gratuïta. Els usuaris tenen a la seva disposició un endoll Mennekes i un connector Schuko, els sistemes més usats actualment per a la recàrrega de vehicles elèctrics.

IMG_9397_opt

Per activar l’equip, només cal escanejar el codi QR que hi ha a l’aparell i donar-se d’alta com a usuari a e-mobilitat. La recàrrega dura un parell d’hores i els usuaris poden cercar tota la informació de funcionament en el mateix aparell. Davant de qualsevol incidència o consulta també està a disposició dels usuaris el telèfon gratuït 900 250 260. Els punts són propietat del consistori i formen part de la xarxa d’e-mobilitat.

Mitjançant les plataformes e-mobilitat, electromaps i el web de l’ICAEN (Institut Català d’Energia) els usuaris poden consultar les característiques del servei i/o la seva disponibilitat en el moment de la consulta, és a dir si està ocupat, lliure o no operatiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.