Més de 700 persones han assistit en el 6è Desemboca Rock’n’Roll Festival de Platja d’Aro

Entre divendres a la nit i ahir al migdia, han actuat al municipi alguns dels millors grups nacionals i internacionals d’aquest gènere

Més de 700 espectadors han assistit aquest cap de setmana a la desena de concerts gratïts de la sisena edició del Desemboca Rock’n’Roll Festival.

Excepte el concert-vermut d’ahir, que es va fer a la Pizzeria La Riera amb el blues de la banda The Suitcase Brothers, divendres i dissabte les actuacions es van concentrar a l’escenari de la Plaça dels Estanys, davant l’Estació de Busos, on també hi havia una zona de restauració amb caravanes de menjar o un mercat de discos de vinil i marxandatge.

c222bc3b-528e-41f7-ae3b-2bc53a2597e1_opt
Imatges d’Albert Ventura

Divendres, entre dos quarts de deu de la nit i les dues de la matinada, van actuar Medusa Box, Dinamita Brother, The Government i Cowbell. Un còctel de soul, punk, rock’nroll i garaje.

Dissabte, dins el mateix horari, va ser el torn dels The 54321s, Bobkat’65, Los Tones i PowerSolo. Un combinat explosiu de rock’n’roll salvatge, rhytm’n’blues, garaje i psicodelia.

Des de l’Ajuntament fan un balanç positiu de com ha funcionat aquesta nova edició del festival que s’emmarca dins la programació d’Estereofònics, la marca de festivals d’estiu de Castell-Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.