Fins diumenge es pot visitar l’exposició de l’escultora, Rosa Serra, i el pintor, Xavier Carbonell, a Castell d’Aro

Es pot visitar entre setmana de  18 a 21 h i el cap de setmana d’11 a 13 h i de 18 a 21h

El Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acull, fins aquest cap de setmana, l’exposició “Una vida compartida” dels artistes residents a Olot, Rosa Serra i Xavier Carbonell.

L’escultora, Rosa Serra, distingida l’any 2008 amb la Creu de Sant Jordi en reconeixement a la seva projecció internacional,  va representar una ruptura en l’escola olotina, creant un estil propi.

Entre els seus referents hi ha artistes com Clarà, Curós, Miquel Àngel o Henry Moore i les seves obres es caracteritzen per la solidesa, rotunditat i simplicitat de les formes i l’ús d’un ampli ventall de materials marbre, pedra, bronze, fibra de vidre o polièster.

RS09_opt

L’artista, Xavier Carbonell, fill de l’escultor Lluís Carbonell i Colom, es va formar amb el seu pare i a l’Escola de Belles Arts d’Olot.

El seu fons està format per més de 1.700 obres i amb una trajectòria de 50 anys ha esdevingut un els artistes gironins i catalans més internacionals, amb exposicions des de Nova York fins a Hong Kong passant per Venècia, Bangkok, Buenos Aires, Luxemburg, Viena i París. Les seves peces també són presents en el Palau Nacional de Belles Arts de Mèxic o a la seu del Comitè Olímpic Internacional de Lausana (Suïssa).

XC12_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.