Una cinquantena de professionals de la seguretat, salvament i neteja vetllen aquest estiu per oferir un servei de la màxima qualitat a les platges de Platja d’Aro

El consistori destina 725.000 euros en el programa ‘Fem Platja’

Fins al 23 de setembre, el municipi mobilitza un equip de 48 professionals de la seguretat, neteja i salvament per oferir en els banyistes una experiència de la màxima qualitat a la Platja Gran, Sa Conca, Cala Rovira i Cala del Pi.

El programa ‘Fem Platja!’, que engloba tots els serveis i dispositiu vinculats a les platges del municipi i depèn de la regidora municipal de Serveis, aquest estiu presenta diverses novetats arran l’entrada en vigor de nous contractes per la prestació d’aquests serveis.

Entre els canvis més destacats hi ha l’ampliació en un parell de setmanes de la campanya de platges o la creació de la Via Brava de Cavall Bernat, que se suma a la Via Brava que va de S’Agaró a Sa Conca.

Attachment-1_opt

Salvament i Socorrisme

Des del passat 2 de juny, està operatiu el servei de salvament i socorrisme a càrrec de l’empresa, ProActiva. Cada dia, de les 10 del matí fins a les 18 h (els mesos de juliol i agost fins a les 19 h), un equip que oscil·la entre els 11 i 23 socorristes (en funció de l’afluència de banyistes) vigilen les platges. També disposen de 5 punts de socors, 7 cadires de vigilància i una torre, una embarcació de rescat, 5 desfibril·ladors fixos i mòbils i braçalets per identificar en els infants. A la cala del Pi també s’ha instal·lat un punt autònom de SOS.

08FJ9544 còpia_opt

Neteja i manteniment

La neteja i manteniment de les platges va a càrrec de l’empresa, GBI Serveis. Cada matinada, s’escombra la sorra amb gran maquinària de neteja mentre que, durant la resta del dia, el servei va a càrrec de diversos equips d’operaris que es desplacen amb quads. La neteja de l’aigua es duu a terme amb un parell d’embarcacions. I per mantenir neta la sorra de burilles de cigarretes es repartiran gratuïtament, 20.000 cendres reutilitzables.

DSC_5037 còpia_opt

Informació a les platges

Aquest estiu s’han renovat els cartells informatius amb temes d’interès general com la normativa de la Bandera Blava, els guardons de qualitat que han obtingut les platges o mapes informatius sobre la ubicació de diversos serveis. Aquests plafons es poden trobar a les casetes del servei de socorrisme.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.